10.11.08

NOMÉS VALIA LA VICTÒRIA

El Malgrat 07 guanya a casa al Llançà, que no havia perdut encara, en un partit força complet dels locals tot i les baixes ja conegudes. L'aportació de tot l'equip i una bona defensa provoquen que la victòria del 07 (6-2) obri marge davant el sisè classificat (4-4) seguint entre el 5 primers.

El partit es va començar a treballar de manera fantàstica només començar amb un parcial de 6 a 0 en els dos primers minuts que acompanyava un triple d'en Ramon. Els visitants es posaven a 2 al minut 5 i semblava que el partit seria un va i bé donant a la intuició que podriem veure'ns arrossegat pel seu joc tranquil. 5 punts seguits d'en Quirze en tres atacs consecuitius amb entrades culminades en llançament més un tir lliure i un triple d'en Ramon sobre la botzina deixaven un 22-10 molt favorable. La defensa de moment a l'home tot i ser només 8 estava funcionant. El segon quart va ser més ofensiu en línies generals (18-18), el Llançà va posar-se en zona i vam saber aprofitar els forats que deixava, sobretot l'Uri que va convertir tres llançaments en bona posició. Amb 35-22 al marcador era bo mantenir el marcador fins al descans fent possible que es veiés mig triomf al sac, els visitants amb algunes cistelles de dos s'apropaven al marcador però un triple de l'Edu, seguit d'un contraatac (àlies "patata caliente") finalitzat pel mateix a les acaballes deixaven la mateixa renta que al primer quart: 40-28.

Al tercer quart la zona va costar més atacar contra la zona plantejada pels visitants i es preveia més igualtat al marcador ja que el Llançà jugava amb criteri les seves opcions estàtiques fins a posar-se a 8 tot i els triples d'en Kiki i d'en Quirze. Una bona acció de 2+1 del blanenc i una cistella visitant tancaven el tercer quart amb 53-44. S'havia de mantenir el ritme ofert fins aleshores i un triple de l'Edu només començar el darrer quart semblava que podia desmoralitzar el rival. Després d'això 6 minuts d'encallar-se davant la zona, sequera ofensiva amb pilotes perdudes que el Llançà aprofitava per fer un bon parcial (3-10) i apropar-se molt amb 3 minuts restants: 56-54. Dos tirs lliures d'en Ramon i una safata sensacional amb l'esquerra d'en Martí després de dividir la zona seguit de dues bones defenses posaven el 60-54 amb 2 minuts. 1 tir lliure d'en David i triple visitant (61-57) deixaven un ambient de nervis amb poc més d'un minut per jugar, sobretot després d'això que es fés una sèrie no gaire bona des dels llançaments lliures augmentava una mica la inseguretat. Acompanyant una cistella visitant, una cistella des del coll de l'ampolla d'en Ramon a punt d'iniciar-se el darrer minut (64-59) provocaven que els visitants ataquéssin amb presses i llançaments mal seleccionats. Després d'un d'aquests i un rebot ofensiu visitant l'àrbitre va xiular passes i amb protestes del jugador visitant li va xiular una tècnica i tot seguit una al seu delegat (que segons reflexa l'acta li va dir: "ens has robat el partit"). En Ramon va assegurar els 4 tirs lliures i el gran partit 07: 69-60.