3.12.08

UN ALTRE FESTIVAL OFENSIU A CASA DÓNA LA VICTÒRIA AL 07

El 07 guanya a casa el Maristes de Girona en un partit molt ofensiu 99-79. Els locals es van dedicar a atacar descuidant una mica la defensa, per sort va sonar la flauta sobretot amb els llançaments triples com el dia del Torroella i parcials en moments clau van fer decantar la balança per als locals que ja es veia des del principi que volien anar a pel partit.

El partit començava tranquil amb intercanvi de cistelles entre els dos equips, fallant algun que altre contraatac però anant per dafvant en el marcador el 07 des del primer minut de matx, 10 a 6 als primers 5 minuts. Llavors van començar a entrar els triples donat que els llançaments eren clars gràcies a la zona tancadeta del Maristes. 2 d'en Jordi Clopés i 1 d'en Ramon ajudaven a l'equip a posar-se en un bon avantatge a final del 1r quart 27-15. El segon quart començava amb la mateixa història amb un parcial ràpid de 5-0 amb triple d'en Quirze inclòs. En Paco feia el que volia sota el taulell i els exteriors seguien sumant de 3 en 3, tot ia això les errades defensives permetien als visitants apropar-se una mica en el marcador, al descans 45-34.

El tercer quart començava amb l'empenta 07 adient per aconseguir fer una mica més de mal al Maristes i marxar uns quants puntets més en el marcador gràcies al treball d'equip. Sens dubte serien els minuts finals del quart que ampliarien de manera considerable el marge, ja que un parcial de 13-2 als darrers 2 minuts amb 3 triples de l'Edu, en Javi i en Kiki dinamitaven el marcador fins al 74-53, que podia haver estat el resultat final de qualsevol partit de la categoria, però no, era el que reflexava l'electrònic a l'inici del 4t quart, on el 07 no es va conformar i va seguir atacant, ara bé descuidant i molt la defensa. L'intercanvi de cistelles es va produir durant tot el quart sense parar amb un immens Paco amb 12 dels seus 19 punts en aquest quart (triple inclòs). La victòria final del 07 va ser per 99-79 en una mostra de com s'ha d'atacar i com no s'ha de defensar.

-L'ANOTACIÓ:
Clopés,J. (17), Cabré (9), Martí (2), Clopés,X. (5), Escobar(8), Montes (7), Roig (16), Carbonell (7), Pérez (19) i Roselló (9). 13 Triples (Clopés,J. 4, Roselló 3, Escobar 2, Cabré, Roig, Pérez i Clopés,X. 1). (en negreta el cinc inicial
)

-BAIXES:
Creus (Amb problemes a la mà dreta)
Alarcón (Recuperant-se del trencament de lligament creuat posterior, ÀNIMS PEP!)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

abans ke ningu posi re magradaria fer un comentari ja ke soc un espectador asidu ls vostres partits (e nat a mlts dls de casa i a un parell fora).
va ser un partit ofensiu com diu la crònica xo jo ke preveia un partit facil vax decidir conta altres facetes dl joc (pq no teniu estadistica, no?), voldria remarcar ke porto partits pensantu i cla aki només surten punts i triples (dsd fa jornades), dons vau fer 22 ASISTENCIES (11 den javi i 5 den marti ls ke +)ke tb son dls q menys punts fan, xo son bases i crec q axo dls punts ls i és igual pq su pasen bé; x axo volia fer un petit comentari:am lu bé ke es veu ke us u paseu, pq no colaboreu sempre am lekip en ls aspectes ke siguin i dexeu d mirar si jugueu mlt o poc ok (consell "damic"), pq tots sou la ostia quan us u proposeu no només jugant a basket sino com a ekip tb fora d ls pistes (xl q sembla dsd fora cla o dsd dins dl noctua, jejeje).
Quan plegui d jugar a basket vui formar un ekip semblant al vostre.
Salutacions 07!!

Espectador asidu...

Anònim ha dit...

tens tota la raó!

Anònim ha dit...

Caram! espectador asidu i amic d'en Javi deu ser pq tantes assitències...en recordo 2 o 3 de mèrit però les demés...ejejeje
a dir també que aquí les assistències es compten sense el bot entremig com a l'nba eh!
és broma espectador asidu moltes gràcies per la puntualització i els ànims!!!
Del partit només dir que sí, vam fer 13 triples!! però algú sap quants ens en vam arribar a cascar? jeje! entre en Jordi Clopés i jo uns 13 o 15 o així que...aneu comptant...ajajaja!!!
Amunt 07!

Anònim ha dit...

Merci espectador asidu, si som amics diguem qui ets!!
Edu si te la paso i tires i la fas és asistència?¿ pq si és així poder no són 11 però no va mal desencaminat!! jejeje.
Del que es tracta és d'ajudar a l'equip en el que es pugui (un dia serà una cosa i l'altre un altra) però en Martí i jo som importants en l'equip com ho som tots, NI MES NI MENYS!! x això som un equip.
P.D. Si no fallessiu tant faríem + asist. en Martí i jo, no Jordi(jejejejejejejejjejeejejejejjee, era conya).
Que vagi molt bé el pont!! Gora 07!!

JAVI