21.5.08

LA TERCERA ARRIBA A LA DIFICIL PISTA DEL VERGES.

La victòria que es necessitava fora de casa arriba a Verges en un partit jugat de poder a poder.

Arribàvem a Verges convençuts de poder donar un cop d'efecte al grup i guanyar en un camp tan difícil com el del Verges (ja havíem guanyat a la 1era fase), però també sabíem que seria un partit molt igualat com així va ser.
Vam sortir a la pista força concentrats i encertats i en el minut 7, amb 2 triples consecutius d'en Jordi Clopés i d'en Pep, el resultat era de +9 per nosaltres. En aquest moment va arribar la reacció de l'equip rival que gràcies a la seva defensa i a carregar amb més centimetres el rebot ofensiu i també a les nostres errades en els tirs lliures posàven el marcador en un mocador (14-16).

El segon quart començava amb un parcial de 11 a 4 pels locals, en gran part degut a l'encert dels seus millors jugadors (el 5 i el 15) i a la mobilitat de la pilota en els seus atacs que feia que trobesin baskets fàcils i la nostra defensa es veies superada, al minut 4 el resultat era de +5 pel Verges. D'aquí fins al final del quart partit igualat amb intercanvi de cistelles i també d'iniciativa en l'electrònic, s'arribava a la mitja part amb victòria parcial pels locals (32-31).

A la represa sabíem que hauríem de suar de valent si volíem guanyar el partit i estàvem disposats a fer-ho perquè podia ser una victòria important. Ells també surtiren molt concentrats i van començar més intensos i després d'un triple del seu jugador nº13 es posaven 6 amunt, però nosaltres gràcies aquest cop a assegurar els tirs lliures de que vam disposar i intensificant una mica més la defensa feia que entressim a l'últim quart amb el marcador un altra cop igualat (48-47).

El definitiu quart va començar amb els nostres pivots (Paco i Ramon)dominant sota els cèrcols i ens col·locavem al minut 4 amb 5 punts de renda que podia semblar definitiva però el Verges no es rendir en cap moment i amb transicions rapidíssimes es posaven 2 per sobre a falta de 4 minuts per la fi del matx, a partir d'aquest moment un parell de minuts de molta igualtat feia entrar a la recta final del partit 1 punt per sobre a falta de 2 minuts, però en aquest moment va sorgir la jugada clau d'aquest final de partit, un bloc i continuació d'en Javi amb en Ramon, que el primer va treure la pilota fora cap al segon q tot sol a la línia de 3 va fer el triple que ens feia respirar una mica tranquils perquè ens posavem 4 per sobre amb menys de 2 minuts per jugar-se. D'aquí al final la nostra serenor va fer que poguéssim guanyar un partit que pot ser molt important en el desenllaç d'aquesta lligueta d'ascens, tot i que un triple seu a falta de pocs segons feia que no estiguessim tranquils amb la victòria fins que no sonar definitivament la botzina de la fi del partit (65-68).

L'anotació 07 va ser la següent: Jordi Clopés (16), Jordi Arnau (-), Francesc (4), Jordi Martí (6), Javi (8), Pep (10), Ramon (13), Albert (2), Paco (9) i Edu (-).
Baixes: Jordi Camps (treballant)
David (treballant el sots-director, però nerviòs a la feina fins que no va saber el resultat!!jeje)
Kiki (celebrant la lliga del brondby a dinamarca,no?¿)

Destacar el gran ambient de basket que hi havia al pavelló de Verges i també, tot i la igualtat i els possibles nervis o trompades dintre del joc, la gran esportivitat dels dos equips.