8.5.08

A CASTELLÓ NO VA PODER SER

Bé amics, com bé diu el titular no va poder ser després de fer un 1r quart esperançador i un darrer bastant bo, van sobrar el 2n i el 3r on els locals van dominar el partit enduent-se la victòria per 75-63.
Diumenge anavem a Castelló després de saber que el Verges havia guanyat a casa contra l'Escala i que guanyar a domicili als que duien una victòria ens suposava molt per posar mig peu a l'ascens, però no va ser així. L'inici del primer quart era dolent ja que al minut 3 el marcador reflexava 4-0, tot i això les bones defenses i la capacitat per córrer ens donaven un parcial de 0-11 que posaven el partit 4-11 al minut 7. Un temps mort dels locals intentava frenar el parcial i ho va mig aconseguir, tot i això marxavem al descans amb 11 a 17 després d'un triple in-extremis dels locals. El segon quart va ser ben diferent, la intensitat defensiva i la "pájara" ofensiva van provocar que els locals s'anéssin apropant al marcador fina a posar-se per davant al minut 6 i amb un parcial de 15-6 agafaven el lideratge del marcador que ja no deixarien fins al final. El quart va seguir igual, fins al 35-27, encara hi havia opcions.
A la mitja part semblava que les consignes estaven clares, canviar a defensa zonal per intentar controlar més el rebot i intentar evitar les penetracions a cistella del Castelló, tot i aconseguir-ho en ocasions, l'atac seguia sense funcionar (només 12 punts al 3r quart), molt per sota de la mitjana anotadora després d'haver adaptat el ritme local del matx. El resultat al final 51-39. Al darrer quart ho haviem de donar tot i ho vam intentar. A l'inici la gran defensa i la recuperació de pilotes feien que poguéssim córrer per anotar fàcil (hi havia pressa) i un parcial de 5 a 14 posaven el marcador al minut 5 56-50, hi havia opcions. Els locals però van anar lligant en curt el partit anotant i el 07 es capficava en anotar de pressa per reduïr distàncies, tot plegat va servir de poc per endunt-se el partit: tot lligat a les ganes locals i el nostre desencert i l'antiesportiva d'en Jordi Arnau, les 3 faltes seguides a en Jordi Martí per pressionar (discutibles), la lesió d'en Pep i més coses van anar sumant enters per sortir derrotats de Castelló. Derrotats però mantenint una distància possiblement recuperable al partit de tornada (-12). 75-63.