15.5.08

JA FALTA MENYS (2 DE 2 A CASA A LES FASES)

La segona victòria de les fases va arribar en front de l'Escala per 69-51 amb un pavelló de gom a gom.

Diumenge passat tot eren ganes i actitud per tal de guanyar a l'Escala, que venia amb 2 derrotes a casa i haviem de fer que li caigués la tercera per poder donar un pas més endavant per tal d'assolir l'ascens. El partit començava igualat, com tantejant la situació entre els equips líders de grup de la fase prèvia, 5 a 7 al minut 5. L'avantatge visitant s'eixamplava amb el 5 a 12 al minut 7, cosa que precedia un temps mort demanat pel 07. A partir del minut, les coses van començar a anar millor, sobretot la intensitat defensiva que augmentava i corrent al contraatac s'aconseguia superar als visitants en el marcador a falta d'un sol minut. Per rematar el quart en Jordi Clopés feia un buzzerbeater des de més enllà dels 6.25 que duia el 17-14 al marcador. Al segon quart s'havia de seguir defensant i es va començar amb una pressió a mitja pista que va donar resultats, bé, després de començar amb un triple d'en Javi des de casa seva. Amb un 07 crescut i un visitant de baixa anaven sumant els "tantos" a l'electrònic del pavelló, un parcial de 6-0 al darrer minut servia per emportar-nos al vestidor la millor renta del partit fins al moment 39-27.

La segona part començava amb l'aler-pivot de l'Escala motivat anotant 4 punts seguits, ràpidament contestats amb un triple local. Tot i això el parcial de 3-5 als primers 4 minuts era escarrancit. Al cap de poc un jugador visitant s'esborrava de partit després de queixar-se airosament a l'àrbitre cosa que ens permetre posar-nos a +15. Un parcial de 10 a 6 en els darrers 4 minuts posaven el 57-38 al marcador, el partit ja tenia color 07. Tot i això no ens podiem refiar dels visitants que venien avalats per només una derrota en la 1a fase, aviat però, es van anar les incògnites es van anar desincongitzant i el aprcial de 7 a 2 inicial que posava el màzim avantatge en el marcador (+24) deixaven clar que la vitòriam no marxaria de Malgrat. La relaxació en els darrers minuts va ser l'única nota negativa del matx, tot i això la merscuda victòria per 69 s 51 posa la classificació més roent que mai, ja que després de la victòria del Verges hi ha triple empat entre 07, Verges i Castelló.