26.11.07

BONA VICTÒRIA, LÍDERS EN SOLITARI

El Malgrat 07 va guanyar per 63-73 en el que segurament va ser el partit amb més emoció del que portem de campionat.

La motivació al 200% després de la convenció 07 de pro's al pis de'n David i l'Ainhara que molt amablement convidaven a cafè. Cafè que feia remoure els estomacs de la majoria el GPS del cotxe de'n Francesc, fent-nos anar per on diuen que algú hi va perdre l'espardenya...ho dic perquè em va semblar veure-la i tot. Després de posar-vos en situació parlem de bàsquet d'una vegada.

Pavelló casi ple, pista de rajoles al més pur estil pavelló vell i dotat d'uns taulells de fusta poc il·luminats. El partit començava amb alternances al marcador, amb els equips tantejant el terreny, amb els locals efectuant pressió després de cistella, amb 7 a 7 al marcador al minut 5 de matx. Quan semblava que les coses serien magres tres recuperacions de pilota gairebé consecutives, un contraatac, una cistella fàcil de mitja distància i un triple, acompanyat de dos bàsquets més i dos tirs lliures posaven el 9-18 al marcador. La cosa funcionava.

Segon quart molt diferent, on els locals van intensificar la pressió tota la pista i on el Malgrat 07 es desesperava per treure-la perdent pilotes fàcils. Contant que casi casi només vam anotar de tirs lliures i ells feien cistelles fàcils igual que 2 triples quan gairebé no en van tirar en tot el partit...el resultat al descans era de 31-29.

Mitja part i en Paco fet una fera que segurament va fer acollonir a més d'un i més de dos al vestidor. Teniem els conceptes clars, que sumats a la bronca feien que sortíssim al 3r quart amb energies renovades, la prova és que ens vam posar per davant al primer minut i ja no vam deixar l'avantatge, amb tres triples dels Jordis (2 de'n Clopés i 1 de'n Martí), fins al final de quart tot i que fós de poc 46-44.

El partit era ajustat i tothom volia guanyar a tota costa. Dos bàsquets consecutius de'n Ramon, un d'ells triple i una cistella de 2 posaven el 51-44. Tot i això els locals es van refer posant-se per davant 53-56 al minut 5. Començaven els problemes quan el veterà de luxe Jordi Clopés (tothom sap que quan van mal dades se li han de donar per treure la falta i 2de2 segur) rebia un cop al cap que li feia un trau d'on va començar a sortir sang de manera espectacular. 53-55. Quan l'equip més ho necessitava va sortir l'ofici, el benefici i amb el retorn de'n Jordi a la pista a provocar les faltes de garça vam assegurar el partit. Un espectacular buzzerbeater de'n Ramon des dels 6,25 a la mitja volta hi posava la rúbrica: 63-73.