11.11.07

PATINT AL FINAL PERÒ SÍ, LA 6A

I ja van 6, el Platja d'Aro es va resistir al final però vam acabar guanyant per 65-70

El Malgrat 07 va arribar amb confiança i ganes d'afrontar el partit a Castell d'Aro (on vam jugar a casua d'un petit canvi del Platja d'Aro) amb disposició d'endur-se la 6a victòria de la temporada contra un rival difícil a domicili.

El primer quart va ser molt extrany, tant d'un equip com per l'altre. Va ser com ho diríem...espès. Pocs punts, molta defensa, tirs lliures errats després de les faltes que hi havia gairebé sempre que qualsevol dels nostres entrava fins a sota. El final del quart va acabar 5 a 10.

Segon quart més animadet, va ser un intercanvi de cistelles on el platja d'aro empatava a 15 i després a 18, però apretant en defensa els dos últims minuts va permetre que marxéssim lleugerament al marcador després d'anotar, de tirs lliures, 28 a 22. La llàstima va ser que el llançament de'n Pep a l'últim segon fós fora de temps ja que va ser un triple en format alley-hoop després d'una passada de'n Javi a la desesperada.

Tercer quart clau, com gairebé sempre, una bona defensa i sortir-se'n correctament de la zona que plantejaven els locals en van ser les claus. Al final del quart ja dominàvem de 12 el partit (38-50) després de que en Jordi Clopés fes un 2+1 espectacular amb un ganxo en paràbola des del costat dret de la cistella tot fent una entrada.

Darrer quart tens, on el Platja d'Aro va començar a apretar fort la defensa perquè no volia que li marxés la victòria de casa. Tot i que vam aguantar guanyant de 10 fins que quedaven dos minuts, els errors en tirs lliures i la seva anotació més fluïda en moments, semblant que anaven a la desesperada van propiciar que s'apropéssin en el marcador però sense temps per fer més. Al final victòria de 5 merescuda(65-70), en un partit on es podia haver fet més però com diu un gran entès en bàsquet: "El que comta és la victòria"