19.11.07

7 DE 7

El Malgrat 07 va derrotar ahir al Blanes Cargols amb claredat al Pavelló Germans Margall (89-43)

La plantilla al complet i per primera vegada en tota la temporada, el míster de veritat Sr. Isarn o també conegut com a Panet, es deixava veure per la banqueta local per afrontar un partit que a priori semblava difícil però que al final del primer quart ja estava resolt. La gran espectació a les grades per veure l'espectacle07 també és un element molt important a destacar.
La plantilla escoltant les ordres del Míster

Al primer quart es va sortir amb molta intensitat, cosa normalent habitual, però la d'ahir era un punt més que les dels demés primers quarts...semblava més un tercer quart d'aquells apoteòsics que tenim quant juguem com a locals. L'encert en el llançament i la bona defensa propiciaven un 13 a 3 al minut 5. Els altres cinc minuts, un cop calents a la pista va venir tot rodat. La falta d'anotació dels Cargols i dos triples gairebé al final del quart deixaven un espectacular 29 a 5 a l'electrònic.

Segon quart relaxat amb errors fàcils i amb menys encert, digne de partit de fora, on els Cargols s'enduien el global per 9 a 13. Res més a destacar, 38-18.

La demostració, en Javi veu la línia de 3...a 8 mestres.

A la represa 7 punts consecutius en 1 minut i escaix posaven el 45 a 20 al marcador, on semblava que el visitant ja no hi tenia res a fer. Va seguir el bon joc, les recuperacions de pilota amb contraatac corresponent, la bona mà de'n Ramon que seguia enxufant i 2 triples de'n Jordi Copés que dinamitaven el partit 66 a 28.

Darrer quart on va seguir la dinàmica i amb 3 cistelles consecutives de'n David a l'inici i un triple de'n Pep tot seguit posaven un 75-35 escandalós al marcador. La fluidesa d'anotació seguia sobretot de la mà del Sr.Roig, que va tornar a ser el de la primera jornada. Els pocs tirs lliures errats al tram final i la baixa anotació dels Cargols deixaven al final del partit un 89 a 43.

Sí Ramon, ets l'MVP del partit, ja ho sabies eh?