4.12.07

LA NOVENA, NO VA CALER RESAR-LA

El Malgrat 07 guanya al Llagostera "B" 95-42 en la novena victòria consecutiva i tot apunta al rècord.

Com tots els partits de casa, gent fent el furor que es pot fer un diumenge al matí i les ganes al 100% per afrontar el partit. Primer quart que ja marcava la tònica del partit amb un bon nivell d'anotació amb un David impressionant amb 10 dels 20 punts de l'equip i una defensa correcta que posava el 20-9.
En David tirant a cistella amb els 5 jugadors del Llagostera damunt.

Segon quart amb defensa igual que el primer, els visitants només aconseguien fer 9 punts. El Malgrat 07 veia cistella més fàcil encara on va començar la ratxa triplista amb 2 en els darrers 3 minuts que seguiria engrandint-se en el tercer. A destacar els 24 punts realitzats que deixaven el marcador al descans 44-18. Mai es pot dir blat fins que no és al sac i ben lligat però, es veia de lluny que el míster d'això del blat hi enten...i MOLT!

Tercer quart per emmarcar, com la majoria dels partits de casa amb una defensa impressionant i un atac més encara amb un 6/8 des de la llarga distància (2 eren de'n Javi per això lo de llarga distància...) que ajudat de les altres cistelles posaven un parcial de quart escandalós 30-8 amb resultat de 74-26.
Darrer quart de mantenir la renta, fins i tot d'augmentar-la una miqueta més fins a la botzina final. El Malgrat 07 que sembla llançat cap a la lligueta de la fase d'ascens després del 9-0 mostrant la solidesa en els partits com a local. Resultat final: 95-42.