27.1.11

LA TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA

La victòria en el partit de diumenge passat contra el BC Torroella per 65-51 ens fa créixer la ratxa de partits guanyats consecutius fins a tres, cosa que fa que comencem l'any amb bona dinàmica.

El partit va començar fred com el dia i a la meiat del primer quart es mostrava un glaçat 4 a 5. Aleshores vam començar a escalfar-nos, un parcial de 7 a 0 en només 2 minuts feia que agafessim avantatge en el marcador 11 a 5. Els següents minuts van seguir essent freds i només un triple per banda a poc pel final del quart van fer aixecar als jugadors de la banqueta per celebrar-ho. 14-8 el marcador final del primer quart. El Torroella va començar fort el segon quart amb un parcial de 0 a 5 que els apropava en el marcador. Nosaltres veiem la cistella una mica quadrada fins llavors, que en Kiki va enxufar un triple i va iniciar un bon parcial que ens faria augmentar l'avantatge a 11 punts després d'un triple aquest cop de l'Edu. Seguien minvant les forces dels visitants després d'una cistella de l'Uri i un triple d'en Jordi Clopés, tot i això es van refer amb 5 punts consecutius fins al 31-21 al descans.

La segona part va ser tranquila aguantant escomeses del rival, jugant a l'estira i arronsa però mai sense baixar de 7 punts de diferència. L'inici era genial amb un parcial de 7 a 2, triple d'en Jordi Martí inclòs. Encara que vam començar forts el Torroella també tenia què dir i després d'un triple d'en Jordi Clopés i una cistella després de robatori d'en Martí ens aconseguien fer un parcial de 2 a 8 que ens feia estar a l'aguait per no haver de patir. El darrer quart va ser el nostre millor en anotació, 19 punts, i no començava molt prometedor anotant la primera cistella al minut 3. Hi va haver un petit intercanvi de cistelles entre equips fins al minut 5, que un parcial de 11 a 4 en gairebé 3 minuts deixaven molt coll avall la victòria. Així doncs 65-51. Després per arrodonir-ho unes canyetes al bar del pavelló amb en Sape de convidat. Excel·lent com les olivetes.