12.1.11

ESCARRANCIDA VICTORIA PER COMENÇAR L'ANY

Trista victòria del Malgrat 07 a la pista del Sant Julià de Ramis per 41-51

Començar l'any amb victòria sempre és important i no diriem que la de diumenge fos un regal de reis. Aixecar-se un diumenge a les 8 per anar a jugar a horari Cadet no era precisament la millor notícia per tornar a empendre la lliga. Un cafè alguns i un xuxu d'en David i cap al destí. Al pavelló de Sant Julià hi feia fred, no ho negarem, i clar, qui hi havia d'haver a la grada? la veritat, a l'inici del partit: la Vivian, l'Ainhara i dos seguidors locals. Per compensar-ho una mica els locals ens posaven un cartellet de Malgrat 07 a la porta del vestidor, que bonic.

El partit començava prou bé, amb bones sensacions gràcies a un triple d'en Francesc només iniciat el primer quart. De veritat voleu saber més coses del primer quart? Fins al minut 6 no hi va haver una altra cistella en joc de cap dels dos equips. Fins a aquest minut tampoc vam veure cistella nosaltres amb un bàsquet d'en Quirze, només dos tirs lliures anotats per en Ramon pujaven al nostre marcador, 11 a 7 al final del quart. Al segon quart les coses van millorar i podem dir que va ser el nostre millor quart amb 21 punts. A l'inici vam seguir freds però anotant alguna que altra cistella d'intents múltiples entre en Paco i en Ramon que tranquilament van sumar 10 o 12 rebots ofensius entre els dos en 3 o 4 atacs. En Paco va seguir fent de les seves a la pintura mentre que al Sant Julià li costava molt anotar. Amb empat a 17 apareix en Javi i clava dos triples consecutius dels seus, des de casa seva i ens posava 6 amunt. Seguint amb la gran defensa un parcial de Sant Julià 2 - Quirze 5 als darrers tres minuts marxavem al descans amb superioritat, 19 a 28.

A la segona part vam saber mantenir el marge que haviem aconseguit i el forat que vam obrir en el marcador ja seria definitiu. El tercer quart s'iniciava amb un parcial de 2 a 6 a favor nostre. A partir d'aquí va arribar una mica de sequera anotadora, només un punt en gairebé 4 minuts, tot i això manteniem la distància amb el rival. Un triple d'en Pep contestant a un triple local a manca de tres minuts del més destacat, juntament amb la jugada quedant pocs segons amb el mateix protagonista aquest cop, amb una cistella en penetració contra mig Sant Julià. Al final del tercer quart 33-44. El darrer quart va ser molt trist, tant o més que el primer. Només dir que el marcador del quart és de 8 a 7, "no hase falta que dises nada más". 41-51 per arrencar l'any, esperem que els propers partits siguin millor mentre anem agafant la forma post-festes.