18.1.11

"A LA PRÓRROGA SABE MEJOR"

El Malgrat07 venç a casa a l'Athletic Silenc per 69 a 60 després que el partit s'hagués de decidir a la pròrroga. En aquesta darrera jornada de la primera volta l'aportació de tot l'equip i especialment d'en Paco i en Jordi Martí, al temps extra, va fer decantar la balança.

El partit va començar apagat i escarrancit. Sinó fos per la nota còmica de la jornada algún encara feia algun badall i tot a l'escalfament. La nota còmica és la següent, en Kiki va sortir de pívot titular ja que en Paco va confondre'l amb en David a l'hora de donar el cinc titular a l'acta. Cal dir que en Kiki porta el número 10 i en David l'11 vet aquí la confusió. Suposo que després de mirar tantes actes en quatre anys és normal que jo em sàpiga tots els números de tots de memòria, fins i tot els que portaven els que ara ja són exjugadors. Bé, dit això continuarem. Als primers cinc minuts els visitants van sortir força per feina i aconseguien anotar amb prou facilitat, ho demostra el parcial de 4 a 10. Després d'un temps mort ens vam posar una mica les piles defensives i als darrers 3 minuts aconseguiem etzivar un parcial de 7 a 2, comandada per un triple d'en Quirze, que tornava la igualada en el marcador al final de quart, 16 a 16. El segon quart no va ser el millor precisament pel que fa a l'anotació, en cinc minuts només 2 a 2. Intercanvi de cistelles i sobretot de tirs lliures, poca a cosa a dir fins al 27-24 al descans, el partit era travat.

Més igualat impossible podia ser el tercer quart. Vam anar per davant gairebé tota l'estona, de pocs punts dos o tres, però vam tenir algun moment de flaquesa que el rival va aprofitar per empatar el partit ja cap al final d'aquests deu minuts. Val a dir que vam anotar en tots els minuts però no els suficients punts per poder obrir escletxa en el marcador. Al final del quart 42-42. El darrer quart va ser tant igualat com el primer, tant que ens en vam acabar anant a la pròrroga. Tot i que vam començar molt bé, amb un parcial de 8 a 2 en la primera meitat de quart no vam saber mantenir la petita renta i el Silenc va anar esgarrapant punts en el marcador fins arribar als minuts finals on vam anotar només dos tirs lliures de quatre intents d'en Jordi Clopés. Els visitants van tenir l'última oportunitat amb dos tirs lliures quant només mancaven de 4 segons. Sort que pels nostres interessos va fallar el segon i vam anar a la pròrroga amb 55-55.

Al període extra no podiem fallar i tot anotar la primera cistella l'Athletic Silenc ràpid es va posar en marxa la màquina 07. En Paco amb 5 punts gairebé consecutius aconseguia dominar l'anella visitant i, amb 62 a 60 faltant poc més d'un minut en Jordi Martí es va vestir d'heroi per deixar la victòria a casa. 7 punts (1 triple per tauler i 4 de 4 en tirs lliures) en aquest poc temps que faltava van decidir el partit 69 a 60.