9.11.10

VICTÒRIA DESPRÉS DE SETMANES APLAÇANT PARTITS

El Malgrat07 venç a casa en la jornada 8 al Cornella de Terri per 85-71 després de només haver disputat 3 partits de lliga (4 menys que la resta d'equips). El 07, conscient de les seves opcions fora de forma va fer un partit molt seriós i va dominar el marcador en tot moment amb una renda màxima de 15 punts al seu favor.

El partit va començar amb els visitants avançant-se amb una cistella de 2 i seria l'únic moment que anirien pel damunt en el marcador. A la primera meitat del primer quart vam mostrar una total superioritat interior amb un parcial de 11-2, amb 9 punts dels pívots titulars (Uri i David). El Cornellà aleshores va reaccionar una mica amb 4 punts consecuitus contestats immediatament per un triple d'en Jordi Clopés. Cap a final de quart els visitants van donar la cara fins a posar el 21 a 16 en el marcador d'aquest quart, que tancava un triple d'en Pep. Al segon quart el matx s'igualava una mica en el seu inici i el Cornellà es posava a 2 després d'un triple, acte seguit triple d'en Kiki i un altre triple visitant. Quan tot semblava que seria tot el quart intercanvi de cistelles la defensa i el domini interior d'en David com a claus van provocar un parcial de 13 a 0 que encarrilaven una mica el partit. A la mitja part 13 amunt, 43-30.

La segona part s'iniciava igual que el partit, cistella del Cornellà. Tot i això vam començar anotant atacant contra la zona que plantejava el visitant i quan semblava que, ens costava però a ells també va arribar un parcial de 0-8 que feien que el Presi, demanés un temps mort d'urgència ja que es posaven a 7. Cal dir que diumenge en Javi va fer de míster i no va jugar per unes molèsties a l'esquena. En 5 minuts ens havien fet gairebé els mateixos punts que en tot el segon quart i no podia ser. A partir del temps mort un parcial de 6-0 ens tornava a posar 13 amunt que ens tornaven una mica la tranquilitat, quan semblava que podiem marxar en el marcador el Cornellà no es va deixar i tornava a baixar la barrera dels 10 punts, 61-52 al final de quart. En David tornava a mostrar la seva qualitat al darrer quart amb 8 punts dels 11 primers del 07 en la primera meitat del darrer quart. Va haver-hi intercanvi de cistelles fins ben bé a 3 minuts del final, a destacar un triple de l'Edu des de 8 metres quan faltava poc per acabar la possessió i una cistella de l'Oriol saltant de costat amb un peu una mica desequilibrat. Un 2+1 després d'un poderosíssim rebot en atac del senyor de les molles, en Quirze, feien que les coses es comencéssin a veure clares a 2 minuts i escaix del final. La defensa i les segones opcions que vam tenir en atac van ser les claus per acabar final de partit que acabava 85-71.