15.11.10

CAP DE SETMANA MOLT PROFITÓS

El Malgrat07 va guanyar els dos partits que tenia aquest cap de setmana, un aplaçat contra el Porqueres el dissabte (64-68) i el partit de lliga regular corresponent a la jornada 9 contra l'Sporting Caulés (81-58), després d'haver-ne jugat quatre en el que portem de temporada. Un cap de setmana de bones notícies menys la lesió de l'Uri (esguinç de turmell) en el partit contra el Porqueres.

PER POC, PERÒ SEMPRE PER DAVANT
El partit contra el Porqueres no va ser gens fàcil encara que anéssim tota l'estona per davant en el marcador des de la primera cistella, una espectacular entrada d'en Jordi Martí amb falta inclosa del defensor després de robar una pilota. La bona defensa va estar present en el primer quart per part nostra i deixavem el Porqueres amb 8 puntets, mentre que nosaltres n'anotavem 16 amb un gran treball d'equip i una molt bona circulacio de pilota en atac estàtic.Al segon quart ens vam aconseguir separar una mica més i marxar per 10 punts en el marcador després d'un fruit sec de l'Edu que va anar dins de manera sorprenent i una cistella en penetració d'en Javi. Aleshores els locals anaven sumant mica en mica i nosaltres ho feiem de tres en tres amb 2 triples d'en Javi i 1 d'en Jordi Clopés. Els darrers minuts abans del descans van ser de poca anotació, 25-35 i cap al vestidor amb l'Uri lesionat que posava el peu malament al caure després d'un llançament a cistella.

Al tercer quart vam intentar marxar en el marcador però no va ser possible ja que el Porqueres apretava la defensa i retallava distàncies a 6 punts al final del quart amb un triple a falta de poc per la finalització. Sense en Ramon i amb l'absència de l'Uri per lesió es va notar en algún moment la manca de centímetres. El darrer quart va començar amb un Francesc molt endollat anotant els 5 primers punts del 07, era l'únic que va contestar les cistelles rivals als primers 3 minuts. A partir d'aquí vam anar aguantant les escomeses del rival fins als darrers minuts on van començar a fer faltes i aturar el cronòmetre per veure si podien remontar però no es va donar el cas gràcies a l'encert en tirs lliures en els moments claus, 9 de 12 als darrers tres minuts. Molt bona victòria en un camp complicat, 64-68.

Anotació:
Cinc inicial:
Jordi Clopés (8), Jordi Martí (4), Quirze (2), Francesc (11) i David (10)
Suplents:
Pep (6), Javi (14), Kiki (4), Uri (2), Paco (3) i Edu (3)

Absències: Ramon (dosificant-se)

MOLT BONA VICTÒRIA
El partit no podia començar millor, parcela de 8 a 2 que inciava en Jordi Clopés amb un triple per engegar el segon partit en dos dies consecutius. El quart avançava amb una gran defensa nostra que provocaven que el Caulés només anotés 11 punts pels 21 que vam anotar el 07. Al segon quart es va afluixar una mica el nivell i el ritme ofensiu per deixar pas a les defenses, sobretot els visitants. Nosaltres vam seguir amb la mateixa intensitat però potser alguns errors extra que no haviem tingut en el primer quart van provocar que ens separéssim 2 punts més dels visitants però ens costava més fer bàsquet a causa de que el Caulés es tancava molt bé davant les penetracions. A destacar en auqest quart una cistella espectacular a final de possessió d'en Pep a l'estil Navarro i un triple d'en Ramon cap al final que posaven el 35-23.

Al inici de la segona part les coses estaven més o menys igual fins al festival de triples, un d'en Jordi Clopés i dos consecutius d'en Kiki feien que ens posessim 20 amunt en el marcador. Però això no va ser tot, alguna cistella fàcil i un triple d'en Javi ens feien marxar més en el marcador fins al 57-32. Molt bon tercer quart on a part de fer 22 punts vam deixar al Caulés només amb 9. El Caulés estava disposat a maquillar el resultat en el darrer quart i van començar forts amb un parcial de 2 a 8 però llavors dos triples del 07, un de l'Edu i un altre d'en Javi seguien mantenint el marge. Aleshores un jugador del Caulés va entrar amb el genoll aixecat impactant al pit d'en Paco que va enfurismar-se molt fins que l'àrbitre després de sentir tants insults li va asenyalar una tècnica (el podia haver expulsat). 5 punts seguits d'en Pep a la meitat de quart i al cap de poc un altre triple d'en Jordi Clopés anaven mantenint la distància que, els visitants van retallar 2 punts al final anotant 26 punts en el darrer quart es veu clar que ja haviem baixat una mica el ritme. Finalment victòria 81-58.