22.11.10

PARTIT SENSE HISTÒRIA FINALITZA AMB VICTÒRIA (Crònica by Presi)

Esperàvem un partit complicat al camp del últim, però es resol sense problemes amb un gran inici.

El partit va començar amb 3 quarts d'hora de retard degut a què al partit anterior de 1era catalana entre el Vilablareix i el Salt es van xiular moltes faltes. Això fa que comencem amb més temps d'escalfament del normal i surtim com unes motos i en 7 minuts quasi sentenciem el partit (3-25).
Els 2 primers quarts no van tenir gaire a remarcar, 5 triples (3 dels quals del gran dels Clopés), gran encert en el tir lliure (9 de 10), un joc molt seriòs i un rival bastant fluix o els hi va sortir un partit dolent; tot això feia que el partit estigués decidit a la mitja part (15-51).

La segona part poca cosa a dir. Tercer quart molt trist per part nostra; ells amb el nº 10 (el millor tècnicament amb molta diferència) anotant i dirigint força bé i endurint molt el joc en conjunt, arribant a ser fins i tot molt agressius (poder pel resultat que no s'esperaven), fan que guanyessin aquest quart per 5.
Ultim quart on millor no dir gaire cosa, tornem a guanyar fàcil (+12), gràcies al marcador juguem amb molta tranquilitat i ells amb algunes accions rallant l'antiesportivitat, vull entendre que eren "lances del juego" sense cap mala intenció i res més a dir.
Només comentar un gran crit de l'Oriol (va venir però segueix lesionat) en un temps mort, que va donar la nota còmica del partit, va ser molt bona Ori!! També agraïr en David que vingués a jugar quan havia estat uns dies amb gastroenteritis i encara no estava recuperat.
Ara a descansar i a preparar la segona setmana del campionat amb més d'un partit: divendres 26 juguem a les 21 hores a Lloret contra l'únic equip invicte de la lliga (gran equip, serà molt complicat) i diumenge 28 a Santa Susanna a les 16 hores, per culpa de les eleccions no podrem jugar a Malgrat, també contra un equip (St Feliu B) més difícil del que diu la classificació, costarà.