22.4.10

VICTORIA NOCTURNA

En el que suposadament ha de ser el darrer partit a altes hores de la nit que fa que ens perdem partits del Barça decisius (tot i que no ens vam perdre res) vam aconseguir derrotar al Cornellà de Terri el passat dissabte per 85-72 en un partit on el 2n quart va ser el determinant. Els demés van ser bastant igualats donat a l'encert de cara a cistella i perquè no dir-ho, la poca agressivitat de les defenses.

El partit començava amb un triple d'en Jordi Clopés i uns 5 aficionats a la graderia aproximadament. El triple d'en Jordi només seria un dels sis que va aconseguir encistellar, els aficionats van ser els mateixos durant tot el partit. Gràcies a un bon inici vam agaafr un petit marge de 4-6 punts que vam mantenir durant tot el primer quart amb bones accions de tots els jugadors que van passar per la pista. El segon quart va ser on es va començar a notar que voliem intentar sentenciar el partit el més ràpid possible i amb en Paco molt actiu, en Francesc amb la mà trencada en les penetracions i un parell de triples d'en Javi aconseguiem marxar en el marcador. A la meitat del quart la diferència era de +10 i va acabar +13.

A l'inici de la represa el Cornellà va sortir disposat a no deixar que marxéssim més en el marcador i ens va endosar un parcial de 2 a 7. Llavors va aparèixer en Jordi que amb un recital des de la línia de 6.25 ens va deixar a tots bocabadats. Fins a 5 triples de forma consecutiva que ens posaven 57-39. Això ni en Navarro, mare meva! Sí senyor Clopés així es tira! A partir d'això el Cornellà es va intentar apropar tímidament i ho va aconseguir fins al 62-49 de final de quart. Només destacar una cistella de l'Edu que va deixar a tothom parat. Tots esperavem una passada a en Jordi que penetrava seguint-lo amb la mirada menys el defensor que ho feia de cos present, mentrestant la pilota ja era a la cistella. El darrer quart va ser un disbarat anotador, 23-23, poca defensa i moltes cistelles. Un triple d'en Paco i 9 punts seguits de l'Uri el més destacable.

L'estadística la penjo demà que el servidor de la pàgina que utilitzo no funcionava