27.4.10

EL LÍDER VE AMB 6 I GUANYA

Bon partit fins el darrer quart on el líder, que semblava cansat, ens va fotre un repàs (fins a 30 punts) després d'un bon 3r quart que els vam deixar amb 6 punts. Al final derrota per 68 a 75 en un partit que no se'ns havia d'haver escapat.

Encara amb l'espectacular cargolada del diumenge anterior en ment i veient que l'Arbúcies venien amb només 6 jugadors era més possible que mai la victòria. El partit començava no gaire bé pels nostres interessos ja que els visitants ens endosaven un parcial de 2 a 9 en poc més de 4 minuts i això no podia ser. A base de tirs lliures, tot i els errats, ens vam anar apropant al marcador fins al 10-11. Seguiem fallant des de sota l'aro de manera escandalosa i una altra estirada del líder en el marcador gràcies al base visitant ens deixava 5 per sota al final del 1r quart. El 2n quart va millorar gràcies a l'encert des de fora, fins a 4 triples vam arribar a enxufar, tot i això acabavem anant a la mitja part només 3 per sota (36-39) ja que l'Arbúcies seguia trobant espais, sobretot a la pintura gràcies a que en David s'havia carregat de faltes amb facilitat.

El tercer quart va ser el millor que vam fer en tot el partit, sobretot defensivament deixant a l'Arbúcies amb només 6 punts. Vam remuntar fins a posar-nos 4 punts per sobre, 49-45. Havia estat tot una fita encara que seguiem fallant més d'una cistella fàcil i perdent algunes pilotes tontes. El darrer quart començava bé amb una cistella d'en Francesc, però a partir d'aquí la nota horrible del partit, parcial de 0-16 que ja no vam poder remuntar. Molts triples que no van veure la cistella van provocar que ja no poguéssim aixecar el cap fins al final 68-75. El pitjor darrer quart de tota la temporada m'atreviria a dir.