16.4.10

DERROTA A TORROELLA EN UN PARTIT SENSE GAIRE DEFENSA. (Crònica by Presi)

Setena derrota en un partit on ens oblidem de defensa durant molts minuts i l'equip rival ho aprofita per fer un gran partit i guanyar (81-76).

Comencem la tarda "del clásico futbolero" arribant, com sempre ultimament, molt aviat al partit i decidim fer unes birres a la preciosa localitat de Torroella, mentre busquem lloc per intentar veure el futbol al vespre.

Al primer quart ens costa entrar al partit i això ho aprofita l'equip local per sortir enxufadíssim i marcar diferències des de l'inici amb avantatges d'entre 5 a 10 punts sempre; tot el partit en zona ens va sorpendre ja que al partit d'anada feien defenses alternatives; però els hi va sortir perfecte. Final del 1er quart 11 per sota i patint perquè rebiem 24 punts.
2on quart força semblant, amb l'única diferència que l'encert en els triples (4) i en els tirs lliures (9 de 10), feia que sense mereixeu ens apropessim al marcador a la mitja part (41-35). Només havíem fet 5 faltes i la defensa era horrible perquè donavem moltes facilitats per encistellar a l'adversari.

Tot i això, encara hi havia partit...però al 3er quart quasi s'acaba, ja que entre els nº 13 i 14 locals ens fan un estrip i acabem el quart pensant més en el barça que en el partit (63-54), vam arribar a perdre de 16 durant el 3er quart.

Ultim quart, ens ho havíem de jugar a tot o res i als 5 minuts anavem 73-59 i pintava fatal, però a partir d'aleshores i sense fer res de l'altre món anem remontant fins a col·locar-nos 75-71 a falta de 1 minut i escaix per la fi i amb possessió. Després de moure la pilota una mica, passada molt bona però amb molt de risc d'en Javi en David que quasi sempre surt i...pilota perduda o, millor dit, interceptada per un defensor i clau per no poder guanyar el partit. A partir d'aquí intercanvi de faltes amb tirs lliures finals i victòria merescuda del Torroella per 5 punts.
Després dutxa ràpida (per alguns més del habitual,jeje) i al final vam arribar a temps de veure el futbol a l'Estartit i disfrutar del Pep Team.