21.1.08

SI NO ES PRESENTEN ÉS VICTÒRIA 2 - SANT HILARI 0

Aquest era un cap de setmana atípic amb partit a casa dissabte a la tarda, era un aplaçat de la 1a volta que el St.Hilari va voler aplaçar en el seu dia. Resulta que no s'havien recordat de canviar el partit que tenien que corresponia a la jornada en contra del Verges i s'en van adonar un pel tard com per fer-hi res. Total, que no es van presentar, 2-0 al marcador (no vam jugar a futbol, és el resultat que queda quan un equip no es presenta), la dotzena que suma al contador i vam aprofitar la pista per fer un partidet entre nosaltres. A temps corregut això si, no era plan de cansar-nos massa...el resultat va ser de 70 i algu a 60 i algu...no està malament.

En acabar el matx en Paco, capità de l'equip, va convidar a una ronda als que ens vam quedar en motiu del seu 39è aniversari. Per molts anys! Com també felicitar a en Josep que en feia 23 aquesta setamana!


Una de freda i dues de calentes:
La freda (i mai més ben dit): en Kiki ens deixa 6 mesos per anar-s'en d'Erasmus a Copenhague, a fer el projecte, disposat a millorar el seu anglès i a viure-hi una gran experiència. MOLT BON VIATGE ENRIC!!!
L'Enric Escobar Tomasson

Les calentes: la notícia del fitxatge d'en Jordi Arnau, veloç base d'orígen canetenc que militava a les files del Malgrat que ha decidit canviar d'aires perquè li agrada passar-s'ho bé jugant a bàsquet...com a tots els del Malgrat07. Arriba al club amb ganes d'aportar el bo i millor, tant dins com fora de les pistes. Benvingut crack!

En Jordi Arnau, provant de dividir la zona rival

Ja com a culminació: en Jordi Clopés, com tots sabeu component i veterà de luxe del Malgrat07, ha estat líder de la jornada de la Supermanager amb ni més ni menys que 272,80 punts! ja ensenyaràs el regal Jordi!

En Jordi Clopés