28.1.08

I UNA ALTRA!!!

El Malgrat07 suma ja 14 victòries després d'imposar-se al Riudarenes en la visita del poble de La Selva per 42-82, en un partit plàcid pels visitants.

Concentració i arribada a Riudarenes normal, pel que fa l'estat del pavelló no tant. Un pavelló amb obres, amb les grades a mig fer, ple de pols, això sí, amb 3 camps de futbol d'escàndol amb gespa natural al costat. Després de canviar-nos en un vestidor annex al pavelló, per on s'entrava a través d'una persiana de garatge i d'haver escalfat, començava el partit. Dos triples d'en Jordi Clopés per començar a trencar la zona local i una cistella d'un totpoderós Creus posaven un 2 a 8 a l'inici. Tot i això els locals es posaven per davant al minut 5, 11-10. Una successió de bones defenses i atacs amb criteri situaven el marcador 13 a 24 a la finalització del quart. Un segon quart carregat de dades anecdòtiques: debut d'en Jordi Arnau, l'anotació del punt número 1.000 de la temporada a càrrec d'en Paco i seguiem augmentant l'avantatge, tot i les pedrades de 3 punts per part la cúpula directiva. Un cop més la bona defensa, els rebots ofensius, els contraatacs i la bona circulació de pilota posaven el 26-44 a l'electrònic.

Segona part que començava fulminant, 10 punts en menys de 3 minuts (26-54) i seguia l'actitud defensiva i el desencert dels locals, que van acabar el quart amb 1 sol punt i al darrer minut. 10 punts més fins al minut 6 (26-64) que deixaven més que sentenciat el matx. Al final de quart 27-69. Darrer quart relaxat, potser fins i tot en excés, on els locals guanyaven el parcial, però la feina ja estava feta...a destacar que dels 13 punts del darrer quart, 12 van ser obra d'en Francesc i d'en Paco. Resultat final: 42-82.