14.1.08

SEGUEIX LA RATXA

El Malgrat 07 guanya a domicili al Calella (49-65) després d'una primera part molt imprecisa i per oblidar per part dels dos equips.

Tornava el bàsquet després de l'aturada nadalenca i hi havia ganes al vestidor del Malgrat 07 per cuallar un bon partit i sumar la 12ena victòria consecutiva. El partit ja era apunt però abans de començar, es va realitzar un sentit un minut de silenci per la mort de la mare d'un jugador del Calella, descansi en pau, des d'aquí tot el suport.

Com bé diu el titular, la primera part va ser imprecisa, dolenta, per avorrir a qualsevol: Primer quart amb defenses fortes i imprecisions en les passades, en els bots, els lançaments...els turrons potser? Tres cistelles en 2 minuts d'en Ramon posaven el 2-7 al marcador, que es va moure poquet més: 4-13. Al segon quart la mentalitat havia de canviar, s'havia de córrer per intentar atacar en transició la tancada defensa individual dels locals. Però la imprecisió s'apoderava de tots i cadascun dels jugadors d'ambdós equips, en aquest quart més del 07 que només feia 4 punts quedant el sorollós electrònic 14-17. El que deia, per oblidar.

La segona part ja anava diferent. Primers minuts del 3r quart amb mínim intercanvi de cistelles, però a partir del minut 3 les coses van canviar: parcial de 4 a 16, precedit per dos triples d'en Pep i en Ramon, sumat per 2 dos+uns de Jordi Clopés i Creus i acompanyat d'una bona defensa dinamitaven el partit. Afrontavem l'últim quart amb un 29-41 per no refiar-se, i bé que vam fer perquè el Calella escurçava distàncies 39-45. Alguna que altra finalització fàcil, els tirs lliures i la serenor en minuts decisius deixaven el marcador 49-65. 12a victòria.