17.12.07

10

Confiança:10, Afició (poca però):10, 3rs quarts a casa:10, Els partits a casa:10, Victòria:10. El Malgrat 07 va aconseguir la seva victòria número 10 derrotant a casa al cuer de la classificació, el C.B.Hostalric per 94-59.

A vegades quan et visita o visites el cuer, sempre es crea, encara que no es vulgui, un entorn de confiança excessiva abans i durant el partit. El primer quart va començar amb aquesta confiança, en defensa més que en cap altre lloc, tot i això dominant el marcador però de poc 19-16. El segon quart va començar a anar diferent amb 3 triples d'en Javi en els primers 4 minuts, a partir de la meitat del quart, amb l'equip amb el cap més clar i ruttlant la defensa el marcador al descans era de 48 a 30. 29 punts en aquest quart.

Amb la reanudació tots esperavem un dels bons tercers quarts típics dels partits de casa. Tot i que no va ser dels més espectaculars, defensant bé i amb algunes bones transicions s'engrandia l'aventatge al marcador, 70-43. El darrer quart amb les mateixes sinèrgies que al tercer, amb el rival superat es van sumar contraatacs després de recuperació de pilota i, encara que es van fallar 8 tirls lliures, en David arrodonia amb una esmaixada el partit 94-59.