19.9.07

TOT TÉ UN PRINCIPI

Tot va començar ja fa un parell d'anys crec recordar, qua vam decidir que haviem de fer un equip per tal de jugar plegats però, hi havia unes certes condicions...la principal era que el president deixés el seu lloc del Sénior de Malgrat, tot i que també n'hi havia de secundàries. Un cop s'han complert més o menys totes hem engegat el projecte amb molta il·lusió i ganes de fer bé les coses, així que mica en mica i a poc a poquet vam anar reunint jugadors que tinguéssin les mateixes ganes que nosaltres, sobretot de passar-ho bé jugant a bàsquet.

El principal problema era que no sabiem on amparar-nos així que vam mantenir una reunió amb el capo de l'aecam per tal d'afiliar-nos a dita associació, el qual no ens va posar cap pega, ja que era el mateix funcionament que l'equip dels veterans de Santa Susanna...nosaltres mateixos ens finançariem la temporada.

Tan bon punt vam tenir el sí, vam començar a buscar sponsors sobretot pel finançament de l'equipament de joc...very important! i sort en vam tenir que dos dels jugadors de l'equip van oferir les seves empreses com a patrocinadors importants de l'equip. "Et voilà": Escobar.S.L. i Noctúa

Els moviments conseqüents: la col·laboració en concepte de les samarretes d'escalfament de Recuperaciones Ampurdán S.L. , les reunions del G-4, les trobades gairebé diàries entre el president i un servidor (cafès, sopars, trencades de cap, etc.), els patrocinadors del cartell que començareu a veure pel poble aquesta setmana i l'entrega que està posant tot l'equip ho han fet possible!!! Espero no deixar-me a ningú...gràcies a tots!!!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi xl q veig m'han encolomat això d la presidència i com a pressumpte president m'agradaria donar ls gràcies sense deixar-me cap a ls següents persones: al meu germà, en camps, en francesc, en jordi martí, en kiki, en david, l'alarcón, en ramon, en paco i l'edu(vice), alguns s'han pogut moure + q d'atres però tots són gent mlt maka i espero q formem aquesta temporada una bona colla d'amics i sobretot(q d'això s tracta) un equip "apanyao".
Tb voldriem agrair d part d tots ls components d l'equip la col·laboració dls patrocinadors: escobar, noctua i recuperaciones ampurdán(esmentats abans)i llibreria canigó, bar-cafeteria iris, impremta canet, francesc cano, dolors checa, àgora, el bodegón, renault, hnos. valiente, ferrari verges, peixos magi, viñolas privat,forn de pa isarn i mecanica martí, x ara tenim aquests estem oberts a + propostes...
I x acabar agrair tb en panet i en dani q vulguin formar part d l'equip quan puguin i ls necessitem i a la gent q a partir d'ara segur q ns ajudarà d'alguna manera com fent d taula,venint a mirar ls partits, etc. A tots ells quan això acaba d comença dir-lis: MOLTES GRACIES!!
Això ja està en marxa companys!!! Molta Sort...