19.9.07

JA TENIM RIVALS

El nostre humil equip està allotjat al grup 3 del Campionat Territorial Sénior Masculí de la província de Girona i els nostres rivals són, segons la delgació terrirorial de Girona de la Federació Catalana els següents:

       01 - B.C. PALAFRUGELL "A"          
02 - SHOWBOYS C.E. PALAMOS
03 - A.E. BEGUR
04 - CAF PLATJA D'ARO "B"
05 - C.B. VERGES
06 - C.B. HOSTALRIC
07 - C.B. CALELLA "C"
08 - C.B. RIUDARENES
09 - ATHLETIC SILENC
10 - C.B. SANT HILARI
11 - C.B. BLANES-CARGOLS
12 - C.B. LLAGOSTERA "B"
13 - MALGRAT 07

A priori els rivals més forts són C.B. Palafrugell "A", C.B. Calella "C" i C.B. Blanes-Cargols que l'any passat van jugar la fase d'ascens tot i que es van quedar pel camí, ja que el Vilanova de Palafolls i el C.E. Palamós MC Crèdit van fer una gran segona fase per assolir la categoria superior.

Si voleu consultar el calendari només heu de fer que clicar el link a la vostra dreta i el podreu observar en la seva totalitat. Igual que amb el calendari, clicant a horaris i pistes de joc podeu veure els horaris dels partits a fora, ja que els partits de casa els disputarem al Pavelló Germans Margall els diumenges a les 12.30 hores.

El primer partit és aquest diumenge 23 de setembre a casa contra el C.B.Calella "C" (ex-Chaplins), per tant a les 12.30 al Pavelló Nou (com se li diu en termés col·loquials) no us podeu perdre el derbi de màxima rivalitat, contant que 3 dels components del Malgrat 07 tenen passat taronja i verd.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JAVI

Hola companys!! només volia fer un petit comentari a l'escrit dl vicepresident, era dirte q a priori has comentat ls possibles rivals + difícils dl grup però m'agradaria comentar q sino respectem a tots ls rivals serà comlpicat guanyar partits, pq vista la nostra pretemporada hem d saber q som capaços d guanyar a qualsevol jugant serios i tb d perdre contra qualsevol e, x mlt dolents q pensem q són ls altres o sigui q ha posarnus ls piles a aprtir d diumenge q ns ho volem passar mlt b durant tota la temporada xo ja us dic jo q s passa millor guanyant q perden e!! jejeje.
Vinga cracks ns veiem divendres avui al vespre a entreno i enrecordeuvos dl + important: avui tenim l 1er sopar d'equip ok.
apa dew i fins dp.

Anònim ha dit...

JAVI

Veus com no ns poden posar rivals forts a priori sense conexels vice.
Dp d finalitzar la 1era volta i haver jugat un partit d la segona ls rivals q haurem d superar i vigilar q no ns agafin a la clasificacio són: el Verges, Calella "C", Athletic Silenc i Platja D'aro "B" q són ls 4 ekips q ns segueixen amb 2 i 3 derrotes. Tenen uns ekipets q ns podrien donar problemes enkra en l q queda d 1era fase xo x sort ja ls hem guanyat un cop a tots i 2 al veïns d calella. Sort a tots ls ekips!!!