23.9.07

DEBUT VICTORIÓS

El Malgrat 07 debuta amb victòria actuant com a local davant el C.B.Calella "C" per 79-61.L'equip al complet abans del partit. D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Dani (delegat de camp), Francesc, Ramon, David, Paco, Edu; Javi, Josep, Enric, Jordis (Clopés, Camps i Martí)

El debut no podia haver estat millor, amb molta gent a la grada i amb victòria. Tot i perdre el salt inicial, dos triples de'n Jordi Clopés i de'n Ramón respectivament col·locaven un parcial de 6-0. Però el Calella ha ensenyat les seves armes i ha empatat el partit ràpidament i amb intercanvi de cistelles arribàvem al minut 6 amb 10-11. Apretant una mica des de llavors ha acabat el 1r quart 18-13.

Al 2n quart, les coses han anat ben diferent ja que amb una defensa més agressiva i corrent una mica al contraatac, s'han aconseguit cistelles més fàcils. Així s'ha pogut veure un equip més desenvolt i menys pressionat, el resultat al descans 47-31.
El salt inicial

Al 3r quart hem pogut veure una zona 2-1-2 del Calella que ha costat d'atacar, ja que ha estat el quart amb menys punts anotats per part del Malgrat 07 (14) i el Calella ha sabut treure profit de les seves situacions reduïnt sensiblement el marcador: 61-49
En Ramon concentrat abans del matx

El darrer quart ha estat ben diferent a l'anterior ja que la zona 2-1-2 ha funcionat bastant bé i deixant el Calella amb 12 punts i podent augmentar l'aventatge fins al resultat final de 79-61, tot i que podien haver sumat 2 punts més al marcador si l'àrbitre del partit hagués donat per vàlid un llançament de'n Francesc dins del temps reglamentari.

Temps mort durant el partit

L'anotació del Malgrat 07 ha estat repartida de la següent manera:
Jordi Clopés (7), Jordi Camps(9), Francesc Creus(7), Jordi Martí(3), Javi Clopés (9), Enric Escobar(-), David Montes (15), Josep Alarcón (6), Ramón Roig(20), Paco Pérez -c- (3) i Edu Roselló (-)

Només comentar que el 29% dels enquestats ja havien pronosticat la victòria de l'equip, per contra els 33% que van votar que no es guanyaria perquè la meitat de l'equip sol tornar a casa quan ja és de dia segurament no sabien que el C.B.Calella gaudeix d'una barraca a les barraques de la seva localitat.