27.10.11

PRIMERA DERROTA DE LA TEMPORADA

El Malgrat07 va caure derrotat el diumenge passat al camp del Roses per 60-55 perdent així la imbatilibilitat i el liderat en solitari.

El canvi d'horari del Roses de dissabte a la tarda a diumenge al matí era per celebrar una mena de festa del bàsquet, us podeu imaginar, les grades eren plenes a rebossar de jugadors del bàsquet base, pares i amics de l'esport dels empordanencs.

La veritat és que va fer molta mandra aixecar-se diumenge tant d'hora per pujar fins a Roses però tot i el 6-0 de parcial que ens van fer els locals i ens vam saber sobreposar fins a capgirar el marcador, 6-9. El primer quart va ser força disputat amb poques cistelles i molta defensa 11-13. De moment anava bé ja que només començar el segon quart una cistella d'en Paco i un triple d'en Saucedo ens posaven 5 amunt, avantatge que vam poder mantenir tot el quart gràcies a la inspiració de l'Uri i la sempre poderosa aportació d'en Quirze. Així doncs a la mitja part 21-27 i amb la sensació que encara podiem fer les coses molt millor.

Ara bé la devallada. Al tercer quart hi va haver el que anomenariem la típica empanada, però no la gallega, sinó la mental basquebolística. Ja ens podiem haver quedat al vestidor, només 5 punts anotats per 14 del Roses que es posava per davant 35-32. La bona notícia era que només perdiem de 3 i podiem intentar anar pel partit. El problema va arribar al darrer quart quan, només començar, un parcial de 7-0 posava les coses molt feixugues, tant que el Roses arribava a agafar la màxima diferència de +13 a meitat del quart. Als darrers 4 minuts es va intentar de totes les maneres, però sobretot des de la línea de tres. Dos triples d'en Jordi Clopés i un triple amb falta d'en Quirze ajudaven a retallar distàncies però no va ser suficient, 60-55.