19.10.11

5 DE 5

Bon partit del Malgrat 07 que aconsegueix la cinquena victòria consecutiva davant de l'Olot per 87-67 a la cinquena jornada i es col·loca com a líder en solitari.

El primer quart començava ajustat amb intercanvi de cistelles fins 8 a 6 després, un triple de l'Edu des de la cantonada avançava una mica més els locals i gràcies a bones defenses consecutives i tirs lliures anotats agafavem un clar avantatge, 20-11. El segon quart va ser el millor ofensivament ja que vam poder córrer i anotar punts fàcils de contraatac, fins a 29 punts vam anotar en aquest quart. La distància entre el 07 i l'Olot seguia sent de 10 punts però al final d'aquest quart es va disparar a 18 gràcies a la bona defensa i a les cistelles interiors. 

El tercer quart va ser el pitjor amb diferència, ens va agafar una pàjara tan ofensiva, ens costava molt atacar la zona degut a l'estaticitat de la gent, com defensiva, l'Olot ens endosava un parcial de 15 a 26 en aquest quart i retallava distàncies. Poques cistelles en joc per part nostra que vam sumar bastant des de la línea de lliures. Al darrer quart haviem de rematar la feina que haviem fet a la primera part si voliem guanyar el partit i tot va començar bé amb un parcial de 4-0 seguit de dos triples dels germans Clopés que posaven molt difícils les coses als visitants, que seguien errant atacs. Un parcial de 12 a 3 en els 3 minuts finals van confirmar la victòria 87 a 67.

Anotació:
Martí (-), J. Clopés (13), Cabré (4), Montes (17) i Carbonell (6) - cinc inicial
Creus (4), X. Clopés (9), Escobar (3), Estruch (12), Saucedo (10) i Roselló (9).
Triples: Clopés X. 3, Roselló 2, Clopés J. i Saucedo 1.

Baixes:
Pérez

2 comentaris:

VICEPRESIDENT ha dit...

és notícia que l'Edu tirés 2 tirs lliures ja que no en va llançar cap en els 25 partits que va disputar la passada temporada.

Anònim ha dit...

Oleee tuuu!!! Partidas del vice!!!

Presi