16.3.11

PARTIT MOLT TREBALLAT PER CONSEGUIR UNA GRAN VICTÒRIA (Crònica d'en Brian)

El Malgrat ’07 se’n porta la victòria en un partit molt treballat que no es va decidir fins al tram final del matx.

El partit començava bé, i en David aconseguia una cistella però sense poder aconseguir l’addicional, aquest quart va ser molt fluix per ambdós costats, però gràcies a sis punts de l’Uri finalitzava el període amb tres punts d’avantatge (7 a 10).

El segon quart començava amb cistelles als dos costats però que feien que la distancia s’escurcés encara més (14-15) al minut 5 de joc, en aquets minut es va veure l’acció tonta del partit, en Martí entra cap a cistella i un jugador del Cornellà toca el taulell i l’àrbitre a part de ser pèssim, no es deuria conèixer la regla, i va deixar passar l’acció sense concedir el basquet. Tres cistelles consecutives de Paco i Ramón feia que s’agafés el primer avantatge clar de set punts (14-21), però aquet avantatge no era suficient per aconseguir tranquil·litat dins del partit, un seguit de cistelles del Farners i uns tirs lliures del 07 feien que el resultat a la conclusió del segon període fos de només cinc punts (25-30).

El tercer període començava bé pels locals ja que van ficar tres triples, però van ser respostos per tres cistelles d’en Quirze i en David (37-37). Però la replica del 07 va arribar a mitjans del quart amb un parcial de dos a vuit gràcies sobretot al gran joc imponent a dins la zona d’en Ramón i en Paco. Al final del quart l’avantatge era de sis punts (41-47).

L’últim quart no tornava a començar bé pels nostres interessos, durant els quatre primers minuts el Cornellà es tornava a posar dins del partit i es posava només tres punts per sota però un seguit de cistelles, entre elles una d’en Kiki a lo Magic Johnson i el primer triple del partit després de quinze intents aconseguit per en Jordi Clopès feia que el 07 agafes una diferencia de deu punts que no deixaria escapar ens el últims minuts.

El resultat final va ser de 55-63.