29.3.11

PARTIT CÒMODE PERÒ SENSE GRANS LLUÏMENTS (crònica by Brian)

El 07 va guanyar un partit còmode contra l’últim classificat per 63-55 en un partit no gaire bonic per l’espectador, per les errades de ambdós equips.

El primer període començava força bé pels interessos del 07 amb un parcial d’onze a quatre, gracies a un triple d’en Jordi C. i unes cistelles de Paco i Uri. Però el Vilablareix no volia donar-se a tòrcer i amb un dos més i u, i un triple feien que el resultat a final del quart s’aprestés fins als tres punts (19-16).

El segon quart començava malament pels dos costats, ja que fins al minut quatre no es va veure la primera cistella del quart, amb un triple de l’Edu ens en anàvem de sis, però tot hi la gran superioritat visible dins del terreny de joc, no ens aconseguíem treure de sobre l’equip rival i un parcial de dos a vuit feia que s’empatés el partit a vint-i-quatre. Però en Ramón va agafar les rendes del 07 aconseguint cinc punts, i un altre triple d’en Jordi C. feien que el Malgrat ‘07 se n’anés al descans amb tres punts d’avantatge (32-29).

Començant el tercer període, es tornava a empatar el partit amb un triple del Vilablareix però l’Uri amb sis punts consecutius feien que es tornes a ampliar la diferencia i un cop més en Ramón feia que s’agafés la màxima diferencia de dotze però un altre triple dels visitants a falta de pocs segons feia que al final del quart s’acabés amb un més nou de marge (50-41).

L’últim quart semblava vist per sentencia però el Vilablareix no deixa ni un respir i es tornava a ficar dins del partit reduint les distancies a nomes cinc punts (55-50). Però un seguit de cistelles del 07 tornaven a agafar la màxima avantatge del partit, tretze punts, que van ser suficients per concloure el partit amb el 63-55 final.

PD: L’Uri va ser eliminat per cinc personals. Això son uns quants euros no?