1.10.10

PRIMERA VICTORIA EN UN PARTIT FORÇA COMPLET

Arribàvem per jugar al pavelló i encara es parlava del "comiat de solter" d'en David de feia un dia i escaix, però al començar el partit tot s'oblidà i amb una molt bona defensa i gran encert vers a cistella vam deixar al Escolapies Figueres sense possibilitats de lluitar per la victòria.

Primer quart on comencem amb alternances al marcador, gràcies al nefast balanç defensiu d'aquest quart que feia que els visitants estiguéssin en tot moment dins del partit amb cistelles fàcils, però la bona feina de l'Oriol i els triples dels germans Clopés, sobretot un de distància Acb o més d'en Javi, feia que marxessim al finalitzar el quart un per sobre (19-18).

Segon quart amb 2 aspectes a destacar: el negatiu que vàrem fallar molts tirs lliures i el positiu que la gran defensa feta a partir de llavors i les sortides al contratac rapidíssimes finalitzades de manera genial per en Quirze i en Jordi Martí, feia que el descans fós més tranquil (39-25).

Tercer quart, al reves que durant molts partits de la temporada passada, sortim com motos i ben aviat posem la màxima diferència a l'electrònic (+25), encara que després d'això la típica relaxació de que tot està fet i en 4 minuts ens fan un parcial de 4 a 15. Als últims minuts de quart ens refem i acabem +19 (61-42).

Darrer quart sense història, perquè encara quedava una setmana sinó podiem dir que estavem pensant ja en el casament d'en David de la setmana que vé. Només destacar que la majoria dels punts els van fer en aquest quart entre en Quirze, Pep i Ramon i que va haver força rotació, per 1er cop en molt de temps quasi tothom va jugar uns 20 minuts, cosa inusual!!jeje. Això és degut a que tothom vam fer un gran partit. Marcador final: 85-48.