19.10.10

FORA DE FORMA

El Malgrat07 perd a Santa Coloma de Farners per 73-64 i acumula així dues derrotes en tres partits. En el partit es va veure clar que, després de jugar només tres partits dels cinc que ja porten els demés, l'equip està en baixa forma. Després d'aquesta derrota i de no comptabilitzar encara els dos partits aplaçats comentats anteriorment ens trobem en darrera posició per primer cop en la història del 07.

El partit començava amb un triple d'en Jordi Clopés així que ens confiavem una mica en que podia ser un partit per guanyar, però de seguida el Farners va posar-se a córrer al contraatac després d'aprofitar errors de llançament o de passada per part nostra fins a posar-se 10 a 3. Després de sol·licitar temps mort, 5 punts seguits d'en Jordi Martí ens apropaven a 2 al marcador però el Farners seguia corrent i agafant rebots ofensius que els permetien engreixar la diferència de punts fins al 23-16 de final de quart. El segon quart segui la mateixa tònica fins que vam endurir una mica la defensa acostant-nos fins a 3 punts. El treball defensiu era correcte, la millora del balanç defensiu estava sent la clau ja que al rival li costava més atacar en estàtic. Tot i això una empanada a final de quart, tant ofensiva com defensiva permetia que els locals fessin un parcial de 6 a 0 i marxéssin amb +9 al descans, 40-31.

En Javi ho tenia clar, si ens fan més de 70 punts no guanyarem. En Paco també, si seguim defensant així no tindrem res a fer. Al tercer quart va semblar que es podia reaccionar amb 6 punts seguits d'en Jordi Clopés que ens donaven una mica d'aire. Tot i això el Farners va seguir fent feina i deixant-nos a un marge considerable per sota, +14 a la meitat de quart. Llavors va venir la reacció que va començar amb un triple d'en Javi i 6 punts seguits interiors de l'Oriol que, sumat a unes bones defenses als darrers 3 minuts on el Farners només anotava 1 punt, ens deixaven 58-55. El darrer quart començava amb més emoció encara després d'una cistella d'en Jordi Martí que ens posava a 1 i ens deixava amb opcions fins que estavem a 5, demanem temps mort per intentar posar-nos per davant i de nou parcial del Farners de 5 a 0 que ens deixava groguis fins al KO final 73-64 després d'atacs a la desesperada per part nostra.