14.10.09

PALLISSA AL VEÍ

El Malgrat07 venç per 69 punts de diferència al Tordera "B", 37 a 106 en un partit on es va controlar des del primer moment i la diferència en el marcador es va anar ampliant mica en mica.

La tarda de diumenge és diferent que el matí de diumenge de cara a cistella encara que els veterans de l'equip no comparteixin l'opinió. També és cert que un rival que no està massa a l'alçada per no dir gens és un benefici afegit, però l'encert de cara a cistella és per a destacar amb el 62% en llançaments de 2 i el 42% en llançaments de 3.

Des d'un bon principi ja es va veure que el partit seria plàcid amb un parcial de 14 a 2 els primers 4 minuts amb 2 triples d'en Jordi Clopés. El parcial s'engrandia molt en el primer quart amb un Uri incombustible (que acabaria essent l'MVP del partit), 2 triples de l'Edu i una gran fluidesa en el joc. 7 a 33. Un triple de l'Edu per començar el 2n quart i uns grans minuts d'en Paco, que no tenia qui l'aturés allà sota, feien augmentar cada cop més l'avantatge ja que es forçava el llançament al rival amb rebot defensiu posterior en la majoria de les ocasions. Un alley-hoop de'n Quirze molt espectacular i un triple d'en Javi sobre la botzina van ser el més vistós, 13 a 56.

"Salid y disfrutad" com deia aquell, això sí, sempre sense perdre l'actitud, i així va ser. Encara que la defensa no fós el millor del quart, ja que el Tordera va fer 15 dels 36 punts totals en aquest quart, la facilitat en atac ens mantenien l'avantatge i fins i tot l'allargaven ja que el tercer període acabava amb 28 a 79. Els 50 punts de diferència ja arribaven a l'eclectrònic, però cal dir que ja hi eren al principi del període. El darrer quart va ser de tràmit però sense pietat, ja que es van acabar molts contraatacs fàcils després de recuperar la pilota. El parcial de 8 a 2 per part del Tordera a la meitat del quart no preocupava perquè l'Uri i MVP del partit estava incommensurable i ningú podia amb ell. Ho demostren els seus 26 punts i 10 rebots i 39 de valoració!!! A uí mimooo! Excel·lent partit per part de l'Uri que, jugant a casa (recordem que té la casa a 2 passes del pavelló), va jugar extramotivat i es va sortir. Final: 37 a 106.