2.6.08

ACABAR LA TEMPORADA AMB DERROTA ERA LU DE MENYS

El 07 cau derrotat a l'Escala en un partit intrascendent per la situació d'ambdós equips que cau del bàndol local al darrer quart tot i l'abultat resultat 82-65.

L'equip campió plagat de baixes es presentava a L'Escala amb un equip baixet, tret d'en Paco, que era l'únic pívot del bàndol visitant. Hi havia ganes d'acabr la temporada amb dignitat i perquè no, amb victòria...i el matx va començar molt bé amb parcial de 4-11 per part nostra amb 7 punts d'en Jordi Clopés. El matx es presentava distès entre els equips que ja no es jugaven res, ja que nosaltres ja estem ascendits i L'Escala ja no tenia opcions de pujar. Els locals s'apropaven 10-11 a 1 minut del final mentre el quart acabava 15-16 després de 5 punts seguits de l'Edu. El partit estava animat amb un parcial de 8-8 als primers 3 minuts del segon quart i seguia tal que així amb 30-36 al minut 7 del mateix. Llavors els locals van trobar la manera de desfer la zona 07 amb 3 triples seguits gairebé a punt del descans que deixaven el marcador 41-38.

A la segona part s'havia de seguir donant la cara com a la primera i al minut 5 de tercer quart un treiple d'en Jordi Clopés empatava el partit a 43. Després d'això una llau d'anotació local posaven un parcial que la defensa no podia fer front 12-2. Tot i l'esvoranc de joc malgratenc retallavem el marcador a final de quart i l'electrònic controlat per un crack (marcador i taula alhora) reflectia un 57-51 més que superable. Darrer quart que començava minimament bé mantenint una petita distància de 7 punts. Llavors ja no podiem més, ens vam desfondar i L'Escala va agafar avantatge més que suficient per rematar el partit, parcial de 15-7 amb 4 minuts, el demés ja és història.