13.12.10

REMUNTADA DESPRÉS D'UN INICI HORRIBLE

El Malgrat07 venç a domicili per 68-73 en el derbi contra el Palafolls en un partit on els locals van començar molt forts i es van posar per davant amb molta diferència fins arribar a guanyar de 17 al primer quart. Mica en mica vam aconseguir remuntar i endur-nos el partit després d'un últim quart d'infart ja que no funcionava el marcador i haviem d'estar constantment a la taula preguntant el temps i el resultat.

El partit començava molt malament per nosaltres ja que el Palafolls anotava gairebé totes les opcions clares que tenia i, les no clares, també les aconseguia encistellar. El que es diria tenir la flor al cul vaja. En quatre minuts de primer quart un parcial d'11-0 mostraven que el partit no seria gens fàcil, sempre i quan seguissim fallant tant defensiva com ofensivament. Si no n'hi havia prou, el parcial es seguia engreixant fins al 17-0 quan en Ramon va fer un triple i trencava la mala ratxa ofensiva mancant menys de tres minuts en el marcador. Mica en mica vam anar anotant i defensant millor fins al 26 a 13 a final de quart. Estava clar que si ens feien 26 punts cada quart acabariem punxant però al segon quart ja va anar diferent la cosa, a partir d'un 2+1 amb molta força d'en Francesc i un triple d'en Jordi Clopés semblava que s'engrassava la màquina 07, sobretot en defensa, on els ànims per voler robar la pilota, provocar un mal llançament, córrer quan fos possible es feien pal·lès. Uns bons minuts defensius en la segona meitat del quart, algunes cistelles fàcils i un triple d'en Javi feien que cada cop anessim retallant la distància fins arribar al 41-34 al descans.

El tercer quart va ser el millor defensivament ja que els locals només ens van fer 12 punts. Vam començar molt enxufats amb un parcial de 1 a 11 amb 6 punts consecutius d'en Quirze, cosa que va provocar al Palafolls a demanar un temps mort, ja estavem 3 per sobre només començar la represa. La resta de quart no va seguir tan bé com ens esperavem ja que va ser un intercanvi de cistelles ja sense marcador que estava espatllat. Al final d'aquest quart empat a 53 amb tot per decidir en els darrers deu minuts. Els darrers minuts van ser d'infart. Entre el marcador aturat sense funcionar amb constants informacions d'en Gerardo de temps i tanteig i nervis, molts nervis, tant en un com en l'altre equip. Els locals començaven amb un parcial de 5 a 0 que mica en mica vam anar retallant, a base de tirs lliures i de cistelles de 2 gens fàcils. Tot i el 4 de 10 en tirs lliures en la primera meitat de quart amb el marcador ajustat, als darrers minuts es van convertir els 6 que es van llançar, que juntament amb el control del rebot defensiu van ser claus per endur-nos el partit per 68 a 73.