6.9.09

PRIMER PARTIT DE PRETEMPORADA

I podria ser l'únic. Ahir vam disputar el primer partit de pretemporada contra el Santa Susanna al pavelló de Malgrat, als voltants de quarts de 8 del vespre. Un partit amb molt bon ambient perquè ens coneixem tots que serveix per anar agafant forma per començar la temporada de la millor manera possible el cap de setmana del 19 i 20 de setembre.

A tots dos equips faltaven jugadors, per part nostra en Javi d'stage amb els nens i encara recuperant-se, en Ramon que va ser present una estona del partit recuperant-se de l'artroscòpia que li van practicar la setmana passada i en Quirze. El Santa tenia només 8 jugadors. Ànims a tots els lesionats.

El partit va començar amb una mica de retard i amb molta calma, va ser un partit amb molts d'errors, passades errades, llançaments fàcils des de sota el cèrcol fallats, pedres des de la línia de 3...Vam anar per sota tot el marcador amb el desfondament físic com a element principal però al darrer minut ens vam posar les piles i vam poder aconseguir empatar amb un llançament de 2 d'en David sobre la botzina. Final 47-47, una mica trist, però és pretemporada, no podem esperar la lluna. No vam voler disputar la pròrroga perquè ja no ens aguantavem gaire i perquè hi havia un partit de futbol sala després que ja començava prou tard.

Des del 07 esperem que la girada de turmell de l'Herna a la segona part no sigui res greu i pugui començar la temporada sense problemes.