4.3.09

VICTÒRIA TREBALLADA AL CAMP DEL CUER

El Malgrat 07 venç al Vilablareix a domicili (54-74) en un partit on sempre vam estar per davant agafant un bon avantatge al 3r quart després d'anar guanyant de 5 al descans. L'equip va fer un partit bastant complet on 4 jugadors van fer 10 punts o més.

El partit a Vilablareix es va disputar en camp transversal que va ser motiu d'alegria entre diversos jugadors 07. Començavem amb ganes i podent córrer en moments puntuals que esmenaven els errors en atac estàtic i ens posaven 5-10 a l'equador del 1r quart. L'altra meitat va seguir més o menys igual, intentant córrer però les cistelles arribaven de manera estàtica, la dinàmica canviava una mica i 6 punts gairebé consecutius d'en Quirze sobrepassant molt bé en l'1 contra 1 feien agafar confiança a l'equip. Bon quart que ens portava a guanyar de 8, 13 a 21. Els locals semblaven reaccionar a l'inci del segon quart amb un parcial de 6-2 i vam mantenir el marge de punts a base de tirs lliures. La defensa no va ser el millor d'aquest quart i les accions 07 destacant un 2+1 a càmera lenta de qualitat d'en Kiki deixaven el 32-37 al descans.

Els centros al segon i primer pal d'en Javi marcaven l'inici del 3r quart com la zona defensiva que vam portar a terme. L'alternativa defensiva funcionava i no deixava anotar cistelles fàcils al rival, que era el que havia passat a la primera part, així el marge s'anava mantenent i augmentant de mica en mica. El 07 es posava a 9 a la meitat del 3r període i manteniem l'avantatge fins que va arribar de 2 a 11 als darrers 2 minuts amb 2 triples d'en Jordi Clopés que ens posaven 46-60. Al darrer quart semblava que els locals intentaven alguna cosa (8-4 en els primers 5 minuts) que semblava difícil si manteniem el mateix ritme. La defensa va funcionar bé (cap punt rival als últims 4 minuts) i la situació de final de quart es repetia i s'ampliava l'avantatge en el 3r quart, parcial de 0-10 amb 2 triples d'en Jordi Clopés sentenciaven definitivament el partit.