4.11.08

TERCERA VICTÒRIA SEGUIDA EN UNA BONA ACTUACIÓ 07 (Conica by: Ramon)

Victòria a domicili a Lloret (57-70) i el Malgrat07 encadena la seva tercera victòria consecutiva, la 3a que aconseguim a domicili del 5-2 total.

Tarda plujosa de diumenge on s'estava més bé a casa que fora, però el 07 tenia un compromís important a Lloret i no hi podiem faltar. Així que vam anar cap allà amb ganes de solucionar el partit aviat i així ho vam fer ja que al minut 6 ja guanyavem per 4 a 16 amb triples de Xavi Clopes i Ramon obligant al Lloret a parar el partit amb un temps mort. Petita reacció lloretenca que ens va portar al 14 a 20 al final del primer quart.Començavem el segon intentant millorar en defensa però només ho vàrem aconseguir a estones, i alguns intercanvis de cistelles més per part nostra que no pas seva ens va portar al descans amb un parcial de 12 a 19 que deixava el marcador 26 a 39.

Vam sortir del vestidor amb les piles carregades i amb ganes de senteciar. Una gran defensa amb taps espectaculars d'en Quirze i 2 triples dels germans Clopes ens duien a la màxima diferència del partit, 25 punts amunt i deixava el marcador amb un 31 a 56 al minut 6 d'aquest període. Semblava tot decidit, pèrò en aquesta lliga no et pots relaxar ni un minut i nosaltres ho vàrem fer durant els 4 que quedaven per acabar el quart. Així que el Lloret ens va clavar un parcial de 12 a 1 i es va tornar a ficar en el partit. Això va fer que comencéssim l'ultim periode amb una renda de 14 punts, 57 a 43 però decidits a que la reacció lloretenca s'acabés amb el quart. Un triple local només començar l'ultim periode intentava esperonar els locals, però va ser contestat amb 7 punts consecutius del 07 que va tornar a posar les coses a lloc i va deixar la diferencia en 17 punts. D'aqui al final, bàsquet control dels visitants mantenint les diferències en més de 12 punts que ens va dur al 57-70 final.