30.4.08

BON PRINCIPI

Tal i com indica el titular, el Malgrat07 va arrencar les fases el diumenge amb victòria davant del C.B. Verges per 75 a 53.

El Malgrat 07 va començar el diumenge les fases amb bon peu derrotant al que havia quedat segon del grup de la fase regular, el C.B. Verges. Tot era a punt, motivació, afició i entrenador i la veritat és que no vam decepcionar. A mesura que avançaven els minuts de la roda es va anar omplint la grada extensible i un cop l'àrbitre va aixecar la pilota per fer el salt entre dos que dóna l'inici del matx l'emoció era a flor de pell.

Primer quart disputat, d'estira i arronsa. Parcials constants 2-4, 4-7, 8-11...llavors van arribar 2 triples de manera consecutiva d'en Ramon i en Javi que ja posaven una avatatge de 8 punts (9-17) a falta d'un minut per al final de quart. S'acabava el quart per 14-20 després que els visitants féssin un triple al darrer instant des de més enllà de mig camp. La defensa funcionava i ho va seguir fent al segon quart, on es va començar fort amb un altre triple d'en Javi i consequents anotacions que provocaven que no funcionés la zona del conjunt baix empordanès. La clau defensiva va seguir funcionant i un atac més o menys fluït, que si no s'anotava es forçava la falta per llançar tirs lliures. Resultat a la mitja part: 26-39.

Segona part que havia de seguir amb la mateixa intensitat i així va ser, on s'agafava el màxim avantatge del partit fins el moment al minut 6 amb el 51-31. Els visitants però, van aprofitar un desencert 07 per apropar-se de nou fins a 53-42 amb què acabava el quart. S'havia de rematar el partit en el darrer quart si no tota la feina no hauria servit per res. Al minut 3 seguia l'avantatge de 10 punts però era insuficient per estar tranquils...llavors van arribar els triples d'en Ramon (2) i d'en Javi i les no cistelles en atac del Verges col·locaven el marcador 65-46 al minut 6 de quart. Des de llavors es va aguantar el marcador, intentant fer atacs llargs i assegurant. Resultat final: 75-53.

Aquesta victòria dóna moral per seguir sumant a les fases, felicitats a tots! ara hem de seguir així!

- L'anotació:
Clopés,J.(11), Arnau(9), Creus(6), Martí(2), Clopés,X.(15), Montes(6), Alarcón(9), Roig(15), Pérez(3) i Roselló(-)
- Baixes:
Camps (lesió a la mà)
Kiki ("el hombre que vino del frío")


1 comentari:

Anònim ha dit...

Companys voldria dir 2 coses:
1era: gran tasca defensiva de tot l'equip, ja que vam deixar el Verges (que és un bon equip) en només 53 punts, i això és mèrit de tots.
2ona: també donar les gràcies en Panet perquè quan vé es nota i tots juguem més concentrats. Merci.

Bé, això tot just acaba de començar i encara no hem fet res eh!!! Ara sense confiances a seguir treballant. Ens veiem divendres, diria que abans de nosaltres no entrena ningú o sigui que si algú vol anar una mica abans de l'hora d'entreno podrem fer una mica de tiro ok, no és segur però podria ser o sigui que si voleu jo hi estaré allà a ls 20:15. Que vagi bé el pont!!

Javi