20.2.08

INFORMACIÓ VILETAIRE 07

Hola components 07! com ja sabreu aquest cap de setmana que juguem a St.Hilari hem llogat la Vileta per fer un cap de setmana festiu per fer equip, a part de per jugar el dissabte allà.
La Vivian i els germans Clopés organitzadors de l'event em passen aquesta informació per publicar:

Ei nois!

Juntament amb els germans Clopés, hem organitzat una mica el que serà el cap de setmana a la VILETA, en motiu del partit contra el St.Hilari!

El proper dijous en Jordi i la Vivian (cheeleader num.1), anirem a comprar el menjar per aquests dies, qualsevol que estigui disposat a venir, serà benvingut!

Hem estat pensant el menú, a veure que us sembla:
- Divendres (nit): ja que arribarem tard després de l'entrenu, hem pensat en fer pà amb tomàquet , embotits i pica-pica.
- Dissabte (per dinar): tampoc es plan d'atipar-vos tenint partit dsprés, per tant hem pensat en fer pasta.
- Dissabte (nit): fer una costellada per celebrar la victoria!
- Diumenge (per dinar): la calçotada.

Respecte a la beguda, en Francesc (subministrador oficial de licor 07) s'ha encarregat de portar-la.
Araaaa, que voldreu per esmorzar? Escriviu les propostes, intentarem comprar x tothom (rollo nocilla, bimbo, crossanets, ....).

Be, recordar-vos, que abans de div heu d pagar a n'en Jordi o Javi, els 20 € pel menjar, tot i que hi ha gent q ja ens ho ha fet arribar!

La casa surt en un principi per 750 €, q segons la gent que hem comptat surt a 50 € x cap. En el cas q al final vingués més gent, allà a la casa ja faríem comptes! De moment a n'en Jordi només pagueu-li el menjar, de lo altre ja farem comptes a la casa.

Esperem que ens ho poguem pasar molt b!

GERMANS CLOPÉS I VIVIAN

Qualsevol comentari, objecció o suggerència poseu-vos en contacte amb ells o amb el vicepresident o deixeu un comentari aquí al blog.
Amb en Javi haviem pensat fer un joc de nit...i per cert...qui podria portar algun aparell per tenir música a la casa? portatil + altaveus? radiocasete? etc. dieu alguna cosa.

Gràcies.